Het eclectische en elektrische festival op 5 mei 2018

Voor het openingsevenement kon het tellen. Een heuse concertavond met maar liefst drie muziekgroepen in het duistere progressieve rock en discogenre. Aan de bar werden heuse Jakkedogs geserveerd met zuurkool en mosterd. Op een gegeven ogenblik begon het hele park te trillen en te daveren op zijn grondvesten. De bezoekers hadden blijkbaar de rust verstoord van een ongewone creatuur.. Niemand minder dan Gerolanfus, de Heer van het Duister kwam vervaarlijk het bos uitgestrompeld om de avond in te leiden.

 

KELKENBLOED

Hoorngeschal weerklonk vanuit de verte. Op het podium verscheen een donkere gestalte.. Het was de duistere heer in hoogsteigen persoon het eerste lied van Kelkenbloed zingen. Het   Dezz Demona lied werd vervolgens meesterlijk bezongen door de Ijskoningin. (vertolkt door zangers Natalie De Man)

SWAN DEATH

De bende van de dode zwaan maakte zijn opwachting: Raytan Swan, Vina Swan, Julius Swan, Heidi Swan en Marc Swan maakten het podium onveilig met hun typische roack/gothic geluid. Ze waren niet aan hun proefstuk toe. Een paar maanden geleden speelden deze legende van de Belgische Gothic scène reeds een beklijvende set. Voor deze gelegenheid stelden ze hun nieuwe album voor dat nog in de maak was. Ze eindigden het optreden zaols gebruikelijk met het lied over het teken van de jonge wolven. En de toehoorders bleven meehuilen tot lang door de nacht..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FROZEN NATION

En dan kwamen de mannen van de bevroveren natie op. Zij vormden Flavirama om tot een enorme disco en er werd uitbundig gedanst in het maan- en lazerlicht.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*