Mea Natura: tickets beschikbaar en reservaties mogelijk.

Het is zover. De programmatie van Mea Natura is rond. Dit evenement brengt of feeërieke wijze natuur en volksgebruiken en zelfs elektronica samen. Dit jaar gebeurt dit in een authentieke Bruegelsfeer. Jullie zullen kunnen genieten van overheerlijke lekkernijen zoals boerenboterhammen met plattekaas en radijsjes, ajuinsoep, streekbieren…  Over het hele park is als een ludiek volks- en bosspelenparcours ingericht waarbij je je kan uitleven net als in  het schilderij de ‘kinderspelen’.  Een podium wordt opgericht in het Flavirambos waar je tussen de bomen een aantal interessante optredens kan meepikken.

Giedo Lavenns brengt er wonderbaarlijke sfeerschepping door middel van vrije percussie met een Hi-Hat als basis.

Vervolgens krijgen we in primeur het nieuwe programma van Hoeminnelic die voor de gelegenheid volksliederen brengen uit de tijd van Pieter Breugel met Marc Francois aan de snaarinstrumenten en de mondharmonica, Ziggy Vanilly aan de percussie en Marc Gaij aan de zang en de blaasinstrumenten..

Om 22 u sluiten we in schoonheid af met als apotheose het magische klank- en lichtspektakel van Vasco da Gama, waarbij hemelse klanken en feeërieke lichteffecten je zal doen wegdromen.

Wees er op tijd bij want de entrees zijn beperkt.

Reserveren en tickets bestellen is vanaf nu mogelijk.

Hoe geraak je aan tickets?

 

1. Via overschrijving van het bedrag voor het aantal tickets op onze bankrekening, met vermelding tickets Mea Natura + aantal

BE21068897160303

Op die manier komt je naam automatisch op de gastenlijst te staan aan de inkom en is je entree verzekerd.

 

 

 

3. Via reservering naar ons e-mailadres :   info@flavirama.be

 

4. Bij Flavirama-bestuursleden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*