MEA NATURA: het relaas van een magische avond

Het was geen ideaal weer voor een evenement in openlucht. De weergoden hadden voordien bakken hemelwater uit de lucht gegooid wat de voorbereidingen niet vergemakkelijkten. Maar na heel wat voeten in de aarde en de modder was het zover. Mea Natura kon doorgaan. De bezoekers kregen eerst een prachtige inleiding en een ode aan de maan door de bevallige dichter Vanessa Daniels. Nadien een paar sfeervolle eigen nummers van muzikant Marc Francois die voor de gelegenheid begeleid werd door zijn kompaan Marc Gaij op viool.

Nadien was het donker genoeg om de Tri Lunes show te laten van start gaan. Het hele Flavirama bos werd in sprookjesachtige kleuren gedompeld door de lichtshow van Jan Simoen en de bijhorende projecties. Vasco da Gama stond er weer. Muzikant en multi-instrumentalist Marc Gaij gaf het beste van zichzelf op EWI, synthesizers en electrische viool en zong de manen aan de hemel. Als apotheose bracht hij nog een bisnummer waar hij de mensen in het Latijn heeft doen meezingen. Dat is nog eens anders dan in het engels.

Dat de afwezigen ongelijk hadden is nogmaals gebleken.

Als geschenk laten wij u nagenieten van het volledige concert op ons Youtube kanaal.

Geniet ervan! en vergeet je niet te abonneren op het Flavi Rama youtubekanaal. Ook dat is gratis. Het kost je maar 1 muisklik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*