Niet te missen: MEA NATURA op zaterdag 29 juli

Tijdens het Mea Natura evenement kom je weer in vervoering door de natuurpacht en magie in het Flavirama park. Een originele creatie van Vasco da Gama op basis van het album Tri Lunes, waarbij mysterie en natuur centraal staan wordt er opgevoerd. Orkestrale composities van muzikant Marc Gaij worden er live gespeeld tijdens een sfeervol klank- en lichtspektakel met aangrijpende choreografieën van danseres Laetitia van Haverbeke.
Het soloproject van muzikant Marc Gaij draagt niet voor niets de titel Vasco da Gama. Hij noemt zichzelf een ontdekkingsreiziger in muzikale sferen en klanken.

Hij gebruikt er naast zang en akoestische instrumenten ook expressieve elektronische instrumenten en midi controllers zoals Artophon Instrument One, Orba en Akai Ewi en brengt een hymne aan de schoonheid en de mystiek van een nacht waarin de tijd stil lijkt te staan.

De voorstelling begin om 21 u maar je kan al vanaf 20 u in het park terecht om er te genieten van de natuur en een drankje.

Tickets kan je verkrijgen door 10 € (per man/vrouw) over te schrijven op het rekeningnummer van ‘De Vrienden van Flavirama’ BE21068897160303 met de vermelding ‘MEA NATURA’

Door een mailtje te sturen naar Marcgaij@live.be

Tickets kunnen ook gekocht worden aan 10 € bij Flavirama medewerkers.

De kassaprijs bedraagt 12 €.

Weetje: in Flavirama kunnen enkel betalingen gebeuren met Cash geld en met Flavimunten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*