tekenares Nilhouthé (Julie van Roost) op onze artiestentoer 2015

We hebben het genoegen en de eer om tijdens de artiestentoer 2015 Nilhouté (Julie van Roost) te mogen verwelkomen in het Flavirama park. Zij deed reeds mee aan de de elferieën van 2014 als elfje. We laten ze hier even zelf aan het woord over haar leven en werk… ‘Er was eens een kleuterjuf, kunstenares en levensgenieter die niet kon kiezen.
Er waren zoveel dingen die ik wilde gaan doen en omdat de combinatie ervan niet evident was, heb ik besloten het roer om te gooien.
Mijn plekje in het onderwijs heb ik afgestaan. Ik werk halftijds als pab assistente en gaf mezelf de nodige ademruimte. In ruil kreeg ik vleugels…
Ik hoop dat ik veel mensen zal mogen meedragen en een mooie reis mag bezorgen… ‘DSCN0667 IMG_1351 IMG_1370 IMG_1576 IMG_1587

2 comments for “tekenares Nilhouthé (Julie van Roost) op onze artiestentoer 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*