Nog wat extra informatie over de poortentocht

Waarschuwing voor Nachtelijke Shows

Welkom bij ons spookhuis!

We willen u graag informeren over onze nachtelijke shows die plaatsvinden na 21:00 uur.

Deze shows zijn bedoeld om nog intenser te zijn en bevatten de volgende elementen: 1:Stroboscoopeffecten: Tijdens de nachtelijke shows maken we gebruik van stroboscoopeffecten die snelle flitsen van licht produceren. Dit kan verontrustend zijn voor sommige bezoekers.

2:Luide Geluiden: Verwacht luide en onverwachte geluiden die de spanning en angst versterken. Als u gevoelig bent voor harde geluiden, overweeg dan of deze shows geschikt voor u zijn.

3:Interactieve Scènes met Acteurs: Onze acteurs kunnen tijdens de nachtelijke shows interactiever zijn. Ze kunnen u aanraken of dichtbij komen om de ervaring nog enger te maken.

4:Blinddoeken: In sommige scènes kan het nodig zijn dat bezoekers een blinddoek dragen, wat het gevoel van onzekerheid en verrassing vergroot. We raden aan dat bezoekers met hartproblemen, epilepsie, lichtgevoeligheid, of andere medische aandoeningen die beïnvloed kunnen worden door deze effecten, voorzichtig zijn. De nachtelijke shows zijn speciaal ontworpen voor oudere kinderen en tieners die op zoek zijn naar een enerverende ervaring. Als u zich ongemakkelijk voelt bij een van deze elementen, neem dan contact op met ons personeel voordat de show begint, zodat we de ervaring kunnen aanpassen aan uw behoeften. Houd er rekening mee dat de nachtelijke shows mogelijk niet geschikt zijn voor jongere kinderen. We willen dat uw bezoek aan ons spookhuis een opwindende en gedenkwaardige ervaring is. Dank voor uw begrip en veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*