Een nieuw seizoen in 2024

We steken onze groezelige snuit even naar buiten en ruiken opeens weer wat bloesems… Het is lente! We zijn net als de andere Flaviramadieren ontwaakt uit onze winterslaap, ons hol begint wat muf te ruiken en onze nieuwsgierigheid steekt de kop op. Heeft Flavirama de najaarsstormen met zijn windvlagen goed kunnen doorstaan? Het magische bos ziet er nu alleszins helemaal anders uit en een aantal dingen moeten worden opgekalefaterd. Gelukkig zijn er hulpvaardige kabouters en de raad der wijzen van de vrienden van Flavirama. Zij kwamen onlangs bijeen en sloegen op de grote trom. Harbaloriefa! Jubelt, maak bokkensprongetjes ende juicht !

Er komt waarlijk een nieuw seizoen anno 2024 met topconcerten en andere evenementen !

Vanaf de maand juli gaat er alweer maandelijks een uniek evenement door in ons geliefde biotoop.

In juli steken we van wal met een sfeervolle vertelavond rond het kampvuur, met de beste vertellers en muzikanten die verhalen uit de regio vertellen.

In de maand augustus mogen we een totaal nieuwe creatie van Vasco da Gama verwachten met oogverblindende speciale effecten en projecties.

Tijdens de maand september komt de befaamde Brusselse band Prikkeldraad op bezoek die op het evenement ‘premières’ zijn nieuwe plaat komt voorstellen met een sfeervol concert.

Tenslotte gaan eind oktober de poorten weer open voor een huiveringwekkende en interactieve Samhain belevenis, waarbij je kennis maakt met de vloek van Demoniah.

Blijf zeker op de hoogte via deze webpagina, waar binnenkort het volledige en gedetailleerde programma verschijnt in de rubriek Agenda.

Tot heel binnenkort voor nieuwe Flavirameese avonturen…

Magaij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*