Alle Flavirama-evenementen van 2020 AFGELAST.

Dierbare vrienden van Flavirama.

 

Met pijn in het hart moeten we jullie melden dat alle geplande evenementen in het Flaviramapark niet zullen doorgaan..

De verstrengde covid19-maatregelen van de regering hebben ons de das omgedaan. Eerst dachten we het seizoen nog in te perken met drie kleine evenementen, maar de regelgeving, opgelegd door de overheid is hierbij zo streng geworden dat we genoodzaakt zijn om de data in juli, augustus in september af te lassen.

Zo diende een volledig digitaal dossier in orde gebracht te worden waarbij we niet zeker waren op goedkeuring. Heikele punten hierbij waren dat we niet de mogelijkheid hebben om een aparte in- en uitgang te voorzien. We dachten eerst nog aan een systeem met stoplichten, maar ook dat bleek niet reglementair. We zouden bovendien heel wat extra mensen moeten inschakelen om niet zo leuke taken te verrichten zoals toiletten ontsmetten, stewards die constant het publiek zou moeten tellen en wijzen op de regelgeving. De bar en het bos zou gesloten moeten blijven, enkel drankjes in blik geserveerd met mondkapjes. Jullie zouden in bubbles moeten blijven zitten (en dan heb ik het niet over Champagne), een ga en dansverbod..;enz…

Het zou maar een flauw afkooksel zijn van een normale Flavirama-beleving.

Daarom hebben we besloten om een (heksen-) sabbatjaar te nemen en het volledige programma van dit jaar naar volgend jaar te verschuiven.

Dan hebben we extra tijd om het park verder in orde te brengen en jullie in 2021 op onze evenementen te kunnen verwelkomen.

Blijf wel op de hoogte via deze webpagina en het youtbe-kanaal. Er zijn nog wat activiteiten in de maak en een Flavirama op locatie..

Tot gauw!

 

Marc Gaij

voorzitter van de vrienden van Flavirama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*