PROGRAMMA BOHEMERSBAL 2017 TOT DUSVER:

* Parlé TeXas!

 

 

Parlé TeXas beoefend al haar hele leven verschillende dansstijlen, afrikaans, caribisch, latin, urban dans … de laatste 5 jaar legt ze zich meer toe op burlesque shows. Hierin kan ze haar passie voor dans én kostuums kwijt. Deze creatieve duizendpoot brengt een exotische mix waarin ze alle elementen bij elkaar voegt. Verwacht u aan een pittig spektakel, waar u later met veel plezier aan terug denkt.

 

* Octavia de Zigeunerin & Bandit de Loebas!

 

 

Octavia de Zigeunerin en haar hond Bandit de Loebas brengen het soort sketches en verhaaltjes aan het kampvuur waarbij sommigen al billen- en dijenkletsende van de lol achterover zullen vallen van zoveel onwaarschijnlijke kolder. Anderen zullen geboeid blijven luisteren en staren van verbazing, niet wetende dat het maar om te lachen is.

 

* Gaya Flamenca!

 

 

Flamenco wars van clichés met GAYA FLAMENCA, waar Neus voor Flamencogitaar Stalin Blake schaamteloos begerig aan zijn instrument plukt en woest meedeint op de percussiewaggon van Stoomtrein Ziggy Vanilly, aangevuurd door een trots en furieus om zich heen dansend en zingend haar hakken de planken van de vloer bijeenstampende Carmencita! Olé!

 

* Mark Deknudt!

 

 

Mark Deknudt en zijn “Brusselse Leekes: Brel, Brassens en Dylan dui een Brusselse bril!”
Gegarandeit veul zwans…iel veul zwans!

 

* Madame Soleil, Rosse Bijouxtrien & Het Orakel Zonder Obstakel!

 

 

Kijk mee in de glazen bol van Madame Soleil en laat haar je toekomst voorspellen, trek een runensteen en ga te rade bij Het Orakel zonder Obstakel, werk mee aan het opsmukken van jezelf met zelfgemaakte bohemersjuwelen bij de Rosse Bijouxtrien: als een nieuw mens met een nieuwe toekomst verlaat je Flavirama!

 

* Wouter Van Poeck!

 

 

Geconcipieerd als kampvuurgitaargod en opgewerkt van Meester in de Beeldende Kunsten en Meester Schrijnwerker tot begeester van velen. Niet te missen!

 

* Clark Maldrie!

 

 

Presentator van de avond, circusdirecteur en crimiclown in één, zet wakkere en minder wakkere burgers te kijk met zijn onnavolgbare schertstirades aan een snelheid die nog moet worden uitgevonden…en dit maal drie!

 

* Pedro Vanderlinden!

 

 

De man die enkel met zijn gitaar en zijn stem op het Bohemersbal van 2016 álle harten wist te doen smelten en dankzij de hittegolf van die dag ieders niercrisis wist te verzachten door van pure emotie uitgejankte dorstigen de Flavibar aan te zingen: faut le faire!

 

* Herman Peeters!

Met een mix van instrumentale blues, funk en rock brengt Herman muzikale ervaringen en reizen, die je rust en ook sensatie kunnen brengen. Zet je neer, ontspan en geniet.

 

* Faith Ferario!

 

 

BBQ, BBQ en nog’s BBQ: voor de betere braadworst en slaatjes in een Afrikaanse saus voor diegenen die dat willen, maar qua Europese gerechten en wat voor vegetariërs is er ook al wat wils: SMAKELIJK!

* Emballage Kado!

 

 

De Brusselse folksensatie Emballage Kado is een eigenzinnige muziekgroep van in en rond het Brusselse. Doorheen de jaren vormde zich een kenmerkende “Emballage Kado”-sound.  Een zuchtende trekzak, een swingende folkgitaar, een zwierige viool, sierlijke fluit en doedelpijp en een virtuoze percussie, ondersteunen en begeleiden de krakende stemmen. De stad is in hun muziek altijd dichtbij. Emballage Kado werd immers opgericht met het ritme en de adem van Brussel in de nek. Zij zijn op hun best oog in oog met hun publiek, wanneer het zweet en de trillingen van hun spel kort bij de toeschouwer zinderen. Een aantal van hun nummers ademen een bries van zigeuner- en balkaninvloeden…

 

http://www.emballagekado.be/

 

https://www.facebook.com/groups/1494586944089748/?fref=ts

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*