Persephoné: ‘Dier van de nacht’ op zaterdag 7 september.

Op zaterdag 7 september vindt in het Flavirama park de première plaats van de voorstelling ‘Dier van de nacht’ van Persephoné, het eigenzinnige project van Stefanie De Wolf (Persephoné) en Marc Gaij (Hades).

Via sfeervolle liedjes, verhalen en gedichten wordt u meegevoerd in de wondere wereld van deze mythische godheden en komt u te weten hoe en waarom de mysterieuze Hades de lieftallige Persephoné ontvoerde naar zijn onderwereld en hoe de godin afrekent met haar bipolariteit, angsten en andere demonen…

PRAKTISCH

Het concert begint stipt om 20  u in Flavirama park, Jezus Eiklaan 74a, 3080 Tervuren.

Tijdens de voorsluiting sluit de bar dus kom zeker vroegen wanneer je nog wil genieten van een drankje vooraf. In het park zijn ook enkel betalingen met Cash geld mogelijk.

Toegangstickets kan je verkrijgen bij Flavirama medewerkers en Persephone leden.

Je kan je ook inschrijven door een berichtje te sturen naar Marcgaij@live.be om je aanwezigheid te bevestigen op het evenement en schrijft 10 € over naar het rekeningnummer van

‘De vrienden van Flavirama’ BE21068897160303 met de vermelding PERSEPHONE.

Dan sta je op de gastenlijst en is de toegang verzekerd. Dan bespaar je 2 € vermits de  de kassaprijs ter plaatse 12 € bedraagt.

Indien je al ‘steunend lid’ zou zijn is die overschrijving niet nodig en volstaat het een bevestigingsmailtje van je aanwezigheid te sturen.

Tot dan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*